Wimperlifting

Lash Lift Wimperlifting € 40,- (incl. verven) € 45,-.

Wat is Lash Lift

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift vanaf de wortel door middel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimper-krultang worden hierdoor overbodig. Lash Lift is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lift techniek worden de wimpers gelift, om een sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting

  • Resultaat 2 maanden zichtbaar
  • U hoeft geen mascara wimper-krultang te gebruiken
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Ogen lijken groter
  • Geeft een natuurlijke uitstraling
  • Niet schadelijk voor eigen wimpers
  • Bestendig tegen water, douchern, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Hoe werkt het?

U word verzocht zonder oog make-up te komen. Uw wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. er worden siliconen pads op uw oogleden geplaatst, dit hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd. Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, afhankelijk van de dikte van de haren. Vervolgens brengen wij het wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft 10 tot 15 minuten zitten, indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden. Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 8 tot 10 weken. Het verschil tussen wimperpermanent en Lash lift is dat wimperpermanent de wimpers krult, en Lash Lift Lift de wimpers, de wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Lash lift kan niet bij

Veiligheid staat bij ons voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Lift toe te passen. – Alopecia of chemotherapie – Conjunctivitus (pus, rode ogen)


Maak snel een afspraak!